Lirik Lagu Cendek Opo Dowo - Indah Andira ft Pak Esu



Judul Lagu : Cendek Opo Dowo
Ciptaan : Bedjo & Andik AB Pro
Penyanyi : Indah Andira ft Pak Esu
Genre : Dangdut

Lirik Cendek Opo Dowo


Lk :
Dek nyedako mrene dek
Aku takon cobo wangsulono
Tak kon milih awakmu milih sing endi
Pilih sing cendek opo sing dowo

Pr :
Mas kang mas ra tak pilih kabeh
Aku iki panggah seneng sing gedhe
Sakjane sampeyan ngenyek po piye
Pitakonmu sajake kok ngece

INTRO

Lk :
Ojo nesu ojo gedhi atimu
Kang mas takon mergo ono sebabe
Iki mau aku mari tuku clono
Ono sing cendek ono sing dowo

Pr :
Sopo wonge sing ora nesu
Pitakonmu di rungokno saru
Mosok lali karo ukuranku
Kuwi clono tuku opo nemu

INTRO

Lk :
Dek nyedako mrene dek
Aku takon cobo wangsulono
Tak kon milih awakmu milih sing endi
Pilih sing cendek opo sing dowo

Pr :
Mas kang mas ra tak pilih kabeh
Aku iki panggah seneng sing gedhe
Sakjane sampeyan ngenyek po piye
Pitakonmu sajake kok ngece

INTRO

Lk :
Ojo nesu ojo gedhi atimu
Kang mas takon mergo ono sebabe
Iki mau aku mari tuku clono
Ono sing cendek ono sing dowo

Pr :
Sopo wonge sing ora nesu
Pitakonmu di rungokno saru
Mosok lali karo ukuranku
Kuwi clono tuku opo nemu
Kuwi clono tuku opo nemu

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053