Lirik Lagu Cendek Opo Dowo - Indah Andira ft Pak Esu

Dek nyedako mrene dek Aku takon cobo wangsulono Tak kon milih awakmu milih sing endi Pilih sing cendek opo sing dowo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Cendek Opo Dowo - Indah Andira ft Pak Esu


Judul Lagu : Cendek Opo Dowo
Ciptaan : Bedjo & Andik AB Pro
Penyanyi : Indah Andira ft Pak Esu
Genre : Dangdut

Lirik Cendek Opo Dowo


Lk :
Dek nyedako mrene dek
Aku takon cobo wangsulono
Tak kon milih awakmu milih sing endi
Pilih sing cendek opo sing dowo

Pr :
Mas kang mas ra tak pilih kabeh
Aku iki panggah seneng sing gedhe
Sakjane sampeyan ngenyek po piye
Pitakonmu sajake kok ngece

INTRO

Lk :
Ojo nesu ojo gedhi atimu
Kang mas takon mergo ono sebabe
Iki mau aku mari tuku clono
Ono sing cendek ono sing dowo

Pr :
Sopo wonge sing ora nesu
Pitakonmu di rungokno saru
Mosok lali karo ukuranku
Kuwi clono tuku opo nemu

INTRO

Lk :
Dek nyedako mrene dek
Aku takon cobo wangsulono
Tak kon milih awakmu milih sing endi
Pilih sing cendek opo sing dowo

Pr :
Mas kang mas ra tak pilih kabeh
Aku iki panggah seneng sing gedhe
Sakjane sampeyan ngenyek po piye
Pitakonmu sajake kok ngece

INTRO

Lk :
Ojo nesu ojo gedhi atimu
Kang mas takon mergo ono sebabe
Iki mau aku mari tuku clono
Ono sing cendek ono sing dowo

Pr :
Sopo wonge sing ora nesu
Pitakonmu di rungokno saru
Mosok lali karo ukuranku
Kuwi clono tuku opo nemu
Kuwi clono tuku opo nemu