Lirik Lagu Lingsir Wengi - Didi Kempot



Judul Lagu : Lingsir Wengi
Ciptaan : Sukar Jiman
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lingsir Wengi - Didi Kempot


Lingir wengi
Sepi durung biso nendro
Kagoda mring wewayang
Angreridu ati

Kawitane mung sembrono njur kulino
Ra ngiro yen bakal nuwuhke tresno

Nanging duh tibane
Aku dewe kang nemahi
Nandang bronto kadung loro
Sambat sambat sopo

Rino wengi sing tak puji ojo lali
Janjine mugo biso tak ugemi

INTRO

Lingir wengi
Sepi durung biso nendro
Kagoda mring wewayang
Angreridu ati

Kawitane mung sembrono njur kulino
Ra ngiro yen bakal nuwuhke tresno

Nanging duh tibane
Aku dewe kang nemahi
Nandang bronto kadung loro
Sambat sambat sopo

Rino wengi sing tak puji ojo lali
Janjine mugo biso tak ugemi

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053