Lirik Lagu Perawan Kencur - Didi Kempot



Judul Lagu : Perawan Kencur
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Perawan Kencur - Didi Kempot


Rondo gersang isih seger tur merangsang
Ora eling anak putune sekandang
Mlebu disco koyo perawan isih nantang
Ora ketang di labuhi mulih mbrangkang

Perawan kencur durung umur kok wis ngluyur
Ra perduli butuhe sesuk nggo nempur
Ono dudo ngakune bapak direktur
Ngrayu prawan jebule kepingin tidur

Kembang kanthil neng pinggir kali
Akal kancil nggo ngapusi
Dalan alus nggo liwat jaran
Akal bulus nggo golek prawan

Opo sebabe cah cilik do nyambut gawe
Neng prapatan sebabe wetenge luwe
Isih bocah pantese kudu sekolah
Kabeh salah opo jamane wis bubrah

Kembang kanthil neng pinggir kali
Akal kancil nggo ngapusi
Dalan alus nggo liwat jaran
Akal bulus nggo golek prawan

INTRO

Rondo gersang isih seger tur merangsang
Ora eling anak putune sekandang
Mlebu disco koyo perawan isih nantang
Ora ketang di labuhi mulih mbrangkang

Perawan kencur durung umur kok wis ngluyur
Ra perduli butuhe sesuk nggo nempur
Ono dudo ngakune bapak direktur
Ngrayu prawan jebule kepingin tidur

Kembang kanthil neng pinggir kali
Akal kancil nggo ngapusi
Dalan alus nggo liwat jaran
Akal bulus nggo golek prawan

Opo sebabe cah cilik do nyambut gawe
Neng prapatan sebabe wetenge luwe
Isih bocah pantese kudu sekolah
Kabeh salah opo jamane wis bubrah

Kembang kanthil neng pinggir kali
Akal kancil nggo ngapusi
Dalan alus nggo liwat jaran
Akal bulus nggo golek prawan

Kembang kanthil neng pinggir kali
Akal kancil nggo ngapusi
Dalan alus nggo liwat jaran
Akal bulus nggo golek prawan

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053