Lirik Lagu Ikhlas - Didi Kempot

Trimo mundur timbang loro ati Tak oyakko wong kono wis lali Pancen uwis nasibku iki Nandur becik tukule kok di larani... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Ikhlas
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ikhlas - Didi Kempot


Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyakko wong kono wis lali
Pancen uwis nasibku iki
Nandur becik tukule kok di larani

Trimo ngalah aku wis ra betah
Tak tangisono mung gawe susah
Karepe wis ngajak pisah
Karo aku wis ra karep omah omah

INTRO

Nangis aku isin
Senajan loro ing batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Tresno sing rembuyung
Saiki wis dadi garing
Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyakko wong kono wis lali
Pancen uwis nasibku iki
Nandur becik tukule kok di larani

INTRO

Nangis aku isin
Senajan loro ing batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Tresno sing rembuyung
Saiki wis dadi garing
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053