Lirik Lagu Ikhlas - Didi Kempot

Lirik Lagu "Ikhlas" dari Didi Kempot. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Didi Kempot. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ikhlas - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Ikhlas


Judul Lagu : Ikhlas
Penyanyi : Didi Kempot
Ciptaan : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ikhlas


Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyakko wong kono wis lali
Pancen uwis nasibku iki
Nandur becik tukule kok di larani

Trimo ngalah aku wis ra betah
Tak tangisono mung gawe susah
Karepe wis ngajak pisah
Karo aku wis ra karep omah omah

Nangis aku isin
Senajan loro ing batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Tresno sing rembuyung
Saiki wis dadi garing
Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyakko wong kono wis lali
Pancen uwis nasibku iki
Nandur becik tukule kok di larani

Nangis aku isin
Senajan loro ing batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Tresno sing rembuyung
Saiki wis dadi garing
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin