Lirik Lagu Dongane Uripku - Didi Kempot

Wis tak coba golek dalan urip iki Rekoso lan nelongso rino lan wengi Saiki wis klakon biso ngrasakake mukti Donga panyuwunku ketampi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Dongane Uripku
Ciptaan : Is Haryanto
Syair : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Keroncong Campursari

Lirik Dongane Uripku - Didi Kempot


Wis tak coba golek dalan urip iki
Rekoso lan nelongso rino lan wengi
Saiki wis klakon biso ngrasakake mukti
Donga panyuwunku ketampi

Panase cahyo srengenge tak rasakke
Turu ning ngisore langit omah ora duwe
Yo mung donga pamujiku sing tak karepake
Mulyo lan tentreme uripku

Matur nuwunku
Marang Gustiku
Kabeh dongaku
Ndadek ke tentremku

INTRO

Wis tak coba golek dalan urip iki
Rekoso lan nelongso rino lan wengi
Saiki wis klakon biso ngrasakake mukti
Donga panyuwunku ketampi

Panase cahyo srengenge tak rasakke
Turu ning ngisore langit omah ora duwe
Yo mung donga pamujiku sing tak karepake
Mulyo lan tentreme uripku

Matur nuwunku
Marang Gustiku
Kabeh dongaku
Ndadek ke tentremku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053