Lirik Lagu Dalan Memory - Didi Kempot



Judul Lagu : Dalan Memory
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Keroncong Campursari

Lirik Dalan Memory - Didi Kempot


Mantep atiku nekani kuthamu
Wis cukup suwe ora ketemu
Kepengen aku ambaleni crito
Mlaku barengan koyo biyen mulo

Sak dawaning dalan iki
Kowe aku gandengan tangan
Sak dawaning dalan iki
Tak rangkul awakmu sayang

Gerimis nandakake
Mongso rendeng wis teko
Nambahi endah wengi wektu kuwi

INTRO

Kowe ra ijen aku mangerteni
Semono ugo aku saiki
Nanging memory jroning dalan kuwi
Ra biso lali soko urip iki

Sak dawaning dalan iki
Kowe aku gandengan tangan
Sak dawaning dalan iki
Tak rangkul awakmu sayang

Gerimis nandakake
Mongso rendeng wis teko
Nambahi endah wengi wektu kuwi

INTRO

Kowe ra ijen aku mangerteni
Semono ugo aku saiki
Nanging memory jroning dalan kuwi
Ra biso lali soko urip iki

Sak dawaning dalan iki
Kowe aku gandengan tangan
Sak dawaning dalan iki
Tak rangkul awakmu sayang

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM