Lirik Lagu Dalan Memory - Didi Kempot

Mantep atiku nekani kuthamu Wis cukup suwe ora ketemu Kepengen aku ambaleni crito Mlaku barengan koyo biyen mulo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Dalan Memory - Didi Kempot


Judul Lagu : Dalan Memory
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Keroncong Campursari

Lirik Dalan Memory - Didi Kempot


Mantep atiku nekani kuthamu
Wis cukup suwe ora ketemu
Kepengen aku ambaleni crito
Mlaku barengan koyo biyen mulo

Sak dawaning dalan iki
Kowe aku gandengan tangan
Sak dawaning dalan iki
Tak rangkul awakmu sayang

Gerimis nandakake
Mongso rendeng wis teko
Nambahi endah wengi wektu kuwi

INTRO

Kowe ra ijen aku mangerteni
Semono ugo aku saiki
Nanging memory jroning dalan kuwi
Ra biso lali soko urip iki

Sak dawaning dalan iki
Kowe aku gandengan tangan
Sak dawaning dalan iki
Tak rangkul awakmu sayang

Gerimis nandakake
Mongso rendeng wis teko
Nambahi endah wengi wektu kuwi

INTRO

Kowe ra ijen aku mangerteni
Semono ugo aku saiki
Nanging memory jroning dalan kuwi
Ra biso lali soko urip iki

Sak dawaning dalan iki
Kowe aku gandengan tangan
Sak dawaning dalan iki
Tak rangkul awakmu sayang