Lirik Lagu Sepine Tanpo Sliramu - Didi Kempot

Endahe kembang mawar sing lagi mekar Banget ambutuhake sunar suryo Banget ambutuhake tetese embun Koyo aku sing tansah kangen sliramu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sepine Tanpo Sliramu - Didi Kempot


Judul Lagu : Sepine Tanpo Sliramu
Ciptaan : Is Haryanto
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Keroncong Campursari

Lirik Sepine Tanpo Sliramu - Didi Kempot


Endahe kembang mawar sing lagi mekar
Banget ambutuhake sunar suryo
Banget ambutuhake tetese embun
Koyo aku sing tansah kangen sliramu

Sepine tanpo sliramu
Sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro
Tanpo guno

Yen sliramu nok jejerku
Yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah endah
Wis mesti teko

Yen aku pinuju susah kowe sing nglipur
Kok gawe aku biso mesem maneh
Yen aku ngati ati kowe ngimbangi
Kowe nyedak ngrangkul pundak njur mbisiki

Sepine tanpo sliramu
Sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro
Tanpo guno

Yen sliramu nok jejerku
Yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah endah
Wis mesti teko

INTRO

Sepine tanpo sliramu
Sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro
Tanpo guno

Yen sliramu nok jejerku
Yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah endah
Wis mesti teko

Yen aku pinuju susah kowe sing nglipur
Kok gawe aku biso mesem maneh
Yen aku ngati ati kowe ngimbangi
Kowe nyedak ngrangkul pundak njur mbisiki

Sepine tanpo sliramu
Sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro
Tanpo guno

Yen sliramu nok jejerku
Yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah endah
Wis mesti teko