Lirik Lagu Awu Merapi - Didi Kempot

Nengendi kudu lungo Nggoleki kenyo sing tak tresno Naliko putihe awu tibo Tilas lakumu soyo ora ketoro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Awu Merapi - Didi Kempot


Judul Lagu : Awu Merapi
Ciptaan : Panca Nugroho
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Awu Merapi - Didi Kempot


Nengendi kudu lungo
Nggoleki kenyo sing tak tresno
Naliko putihe awu tibo
Tilas lakumu soyo ora ketoro

Nengendi kudu mlaku
Nuruti kareping atiku
Tak gegem gegayuhan lan impenku
Senajan abot sikilku tak nggo lumaku

INTRO

Mowo sing abang ing pucuk merapi
Udan awu seprene sing dadi seksi
Setu pahing sing dadi pangeling eling
Eling sliramu naliko tak sanding

Uwis sewindu
Aku nggoleki sliramu
Rino wengi ora ketemu

Nengendi papan lan dunungmu
Yen ketemu ebo bungahing atiku

INTRO

Nengendi kudu mlaku
Nuruti kareping atiku
Tak gegem gegayuhan lan impenku
Senajan abot sikilku tak nggo lumaku

INTRO

Mowo sing abang ing pucuk merapi
Udan awu seprene sing dadi seksi
Setu pahing sing dadi pangeling eling
Eling sliramu naliko tak sanding

Uwis sewindu
Aku nggoleki sliramu
Rino wengi ora ketemu

Nengendi papan lan dunungmu
Yen ketemu ebo bungahing atiku
Yen ketemu ebo bungahing atiku