Lirik Lagu Bakso Sarjana - Didi Kempot

Anakku wedok lulus sekolah Nangis karepe pingin kuliah Mugi gusti Alloh paringo berkah Marang kulo tiyang alit sing mboten gadah... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Bakso Sarjana - Didi Kempot


Judul Lagu : Bakso Sarjana
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Bakso Sarjana - Didi Kempot


Anakku wedok lulus sekolah
Nangis karepe pingin kuliah
Mugi gusti Alloh paringo berkah
Marang kulo tiyang alit sing mboten gadah

Naliko bayi biyen tak kudang
Rino wengi tak gadang gadang
Senajan wong tuamu dudu juragan
Mung wong cilik bakul bakso kelilingan

INTRO

O alah nduk
Duweku donga lan puji
Wong tuamu moco tulis ora ngerti

O alah nduk
Karepmu wis tak turuti
Yen kuliah ning kutho sing ati ati

Atiku bungah krungu kabare
Koyo wong sing menang lotre

Anakku wedok sing ayu dewe
Sing tak gadang gadang wis klakon karepe

INTRO

Naliko bayi biyen tak kudang
Rino wengi tak gadang gadang
Senajan wong tuamu dudu juragan
Mung wong cilik bakul bakso kelilingan

INTRO

O alah nduk
Duweku donga lan puji
Wong tuamu moco tulis ora ngerti

O alah nduk
Karepmu wis tak turuti
Yen kuliah ning kutho sing ati ati

Atiku bungah krungu kabare
Koyo wong sing menang lotre

Anakku wedok sing ayu dewe
Sing tak gadang gadang wis klakon karepe

Anak bakul bakso lulus kuliahe
Anakku