Lirik Lagu Lindu - Didi Kempot

Remuk ambrol Uwis malih wujude Omahe ilang Ilang sak isine Boto sing abang Soyo cetho wernane Tetesing getih Ing kono kene... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Lindu
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lindu - Didi Kempot


Remuk ambrol
Uwis malih wujude
Omahe ilang
Ilang sak isine

Boto sing abang
Soyo cetho wernane
Tetesing getih
Ing kono kene

Jerit suoro tangis
Bayi kangen ibune
Sing wis sedo
Pener ono ning sandinge

Tetesing eluh
Ora bisu di bendung
Bebasan udan
Sing tanpo mendung

Lemah sing garing
Bengkah ing wanci enjing
Sopo sing ra nggrantes
Nangis ing batin

Jerit suoro tangis
Bayi kangen ibune
Sing wis sedo
Pener ono ning sandinge

Enjing kang sepi tekane kuwi
Lindu sing gawe nangising ati

INTRO

Lindu… lindu
Gawe nratap sing do krungu
Wanci enjing
Sing gawe nangis ing kalbu

Lindu… lindu
Sing gawe nangis mripatku
Dino setu
Sing dadi saksi kang bisu

Remuk ambrol
Uwis malih wujude
Omahe ilang
Ilang sak isine

Boto sing abang
Soyo cetho wernane
Tetesing getih
Ing kono kene

Jerit suoro tangis
Bayi kangen ibune
Sing wis sedo
Pener ono ning sandinge

INTRO

Lindu… lindu
Gawe nratap sing do krungu
Wanci enjing
Sing gawe nangis ing kalbu

Lindu… lindu
Sing gawe nangis mripatku
Dino setu
Sing gawe nangis batinku
Dino setu
Sing dadi saksi kang bisu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053