Lirik Lagu Adus Opo Raup - Didi Kempot

Adus nopo raup banyu adem opo banyu umup Nderek nopo tumut yen tenan kudune manut Ojo prengat prengut (prengat prengut) Ojo prengat prengut ngono wae kok mbesengut... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Adus Opo Raup - Didi Kempot


Judul Lagu : Adus Opo Raup
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut

Lirik Adus Opo Raup - Didi Kempot


Adus nopo raup banyu adem opo banyu umup
Nderek nopo tumut yen tenan kudune manut
Ojo prengat prengut (prengat prengut)
Ojo prengat prengut ngono wae kok mbesengut

Neng Nganjuk mapir Sedudo
Golek angin wayah rino
Nek njaluk njalukmu opo
Yen pingin enggal maturo
(Yen pingin enggal maturo)

Anting anting opo gelang
Klambi kuning opo abang
Wong ayu ojo sumelang
Tresnaku ora dolanan
(Tresnaku ora dolanan)

Tresnaku tresno tenanan
Soko rambut teko dlamak'an

Adus nopo raup banyu adem opo banyu umup
Nderek nopo tumut yen tenan kudune manut
Ojo prengat prengut (prengat prengut)
Ojo prengat prengut ngono wae kok mbesengut

INTRO

Adus nopo raup banyu adem opo banyu umup
Nderek nopo tumut yen tenan kudune manut
Ojo prengat prengut (prengat prengut)
Ojo prengat prengut ngono wae kok mbesengut

Neng Nganjuk mapir Sedudo
Golek angin wayah rino
Nek njaluk njalukmu opo
Yen pingin enggal maturo
(Yen pingin enggal maturo)

Anting anting opo gelang
Klambi kuning opo abang
Wong ayu ojo sumelang
Tresnaku ora dolanan
(Tresnaku ora dolanan)

Tresnaku tresno tenanan
Soko rambut teko dlamak'an

Adus nopo raup banyu adem opo banyu umup
Nderek nopo tumut yen tenan kudune manut
Ojo prengat prengut (prengat prengut)
Ojo prengat prengut ngono wae kok mbesengut


VERSI SEBELUMNYA

Adus nopo raup banyu adem opo banyu umup
Nderek nopo tumut yen tenan kudune manut
Ojo prengat prengut (prengat prengut)
Ojo prengat prengut mengko tak jak nonton congdut

Kembang watu niku lumut goyang congdut lenggat lenggut
Mulo ojo mung mbesengut wong kulo nggih mboten luput
(Wong kulo nggih mboten luput)
Gek ndang adus nopo raup mengko tak jak nonton congdut

Adus nopo raup banyu adem opo banyu umup
Nderek nopo tumut yen tenan kudune manut
Ojo prengat prengut (prengat prengut)
Ojo prengat prengut mengko tak jak nonton congdut

INTRO

Adus nopo raup banyu adem opo banyu umup
Nderek nopo tumut yen tenan kudune manut
Ojo prengat prengut (prengat prengut)
Ojo prengat prengut mengko mundhak cepet kisut

Kembang watu niku lumut goyang congdut lenggat lenggut
Mulo ojo mung mbesengut wong kulo nggih mboten luput
Wong kulo nggih mboten luput
Pilih adus nopo raup mengko tak jak nonton congdut

Adus nopo raup banyu adem opo banyu umup
Nderek nopo tumut yen tenan kudune manut
Ojo prengat prengut (prengat prengut)
Ojo prengat prengut mengko mundhak cepet kisut
Yo