Lirik Lagu Banyu Pendowo - Didi Kempot

Beninge banyu kolam renang pendowo Ngelingake sliramu sing tansah setyo Ora owah sumpahmu jaman semono Naliko neng Solo baru Sukoharjo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Banyu Pendowo - Didi Kempot

Judul Lagu : Banyu Pendawa
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut

Lirik Banyu Pendawa - Didi Kempot


Beninge banyu kolam renang pendowo
Ngelingake sliramu sing tansah setyo
Ora owah sumpahmu jaman semono
Naliko neng Solo baru Sukoharjo

Dimar jagad rembulan
Ra kedep anggone nyawang
Lintang konange dunyo
Meluo nyeksenono

Sekilan wae adoh ora biso
Roso sayang neng ati tansah tak jogo
Tanpo sliramu aku dewe ra biso
Sing tak suwun ngantio tekaning tuwo
O o o o

INTRO

Beninge banyu kolam renang pendowo
Ngelingake sliramu sing tansah setyo
Ora owah sumpahmu jaman semono
Naliko neng Solo baru Sukoharjo

Dimar jagad rembulan
Ra kedep anggone nyawang
Lintang konange dunyo
Meluo nyeksenono

Sekilan wae adoh ora biso
Roso sayang neng ati tansah tak jogo
Tanpo sliramu aku dewe ra biso
Sing tak suwun ngantio tekaning tuwo

Sekilan wae adoh ora biso
Roso sayang neng ati tansah tak jogo
Tanpo sliramu aku dewe ra biso
Sing tak suwun ngantio tekaning tuwo
O o o o