Lirik Lagu Ali Ali Kuning - Didi Kempot

Rasane uwis ilang tresno neng atimu Lungo tanpo pamit kowe ninggalake aku Janjimu sing manis jebule mung ono lambe Kowe ninggal lungo nyekso aku koyo ngene... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ali Ali Kuning - Didi Kempot


Judul Lagu : Ali Ali Kuning
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut

Lirik Ali Ali Kuning - Didi Kempot


Rasane uwis ilang tresno neng atimu
Lungo tanpo pamit kowe ninggalake aku
Janjimu sing manis jebule mung ono lambe
Kowe ninggal lungo nyekso aku koyo ngene

Rasane uwis ilang muspro ra ketoro
Lungo tanpo pamit ninggalke aku sing loro
Nglarani atiku kowe sing gawe nangisku
Tegane kowe gawe sengsaraku

Muliho muliho muliho
Muliho sedelo wae
Ulihono aku sing ngenteni ono kene

Muliho muliho muliho
Muliho sedelo wae
Aku ora biso urip dewe tanpo kowe

Ali ali kuning sing dadi pengeling eling
Isih tak enggo tekan saiki

Rasane uwis ilang muspro ra ketoro
Lungo tanpo pamit ninggalke aku sing loro
Nglarani atiku kowe sing gawe nangisku
Tegane kowe gawe sengsaraku

INTRO

Muliho muliho muliho
Muliho sedelo wae
Ulihono aku sing ngenteni ono kene

Muliho muliho muliho
Muliho sedelo wae
Aku ora biso urip dewe tanpo kowe

Ali ali kuning sing dadi pengeling eling
Isih tak enggo tekan saiki

Rasane uwis ilang tresno neng atiku