Lirik Lagu Tresno Sudro - Vita KDI

Abote wong nandang tresno Tak belani nganti tekan pati Tresnaku mung kanggo siro Kusumo bagus sing merak ati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Tresno Sudro
Ciptaan : -
Penyanyi : Vita KDI
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Sudro


Abote wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo bagus sing merak ati

Awan bengi ra biso lali
Tansah eling esemmu
Nganti kapan aku ra ngerti
Iso nyanding sliramu

Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora di percoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
Tansah ngiro aku wong durjono

Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah cedak pacoban

Wong bagus wong bagus tak enteni
Lilane wong tuwamu maringke kowe
Sing sabar sing sabar yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu

Duh gusti sing tak puji
Paringono dalan kanggo tresnoku

INTRO

Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora di percoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
Tansah ngiro aku wong durjono

Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah cedak pacoban

Wong bagus wong bagus tak enteni
Lilane wong tuwamu maringke kowe
Sing sabar sing sabar yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu

Duh gusti sing tak puji
Paringono dalan kanggo tresnoku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053