Lirik Lagu Muspro - Dian Marshanda


Judul Lagu : Muspro
Ciptaan : -
Penyanyi : Dian Marshanda ft Adhi
Genre : Dangdut

Lirik Muspro


Pr :
Rasah mrene sampeyan rasah mrene
Cukup wae tresnaku cukup wae
Wis ra perlu welasku nggo sliramu
Ngobral janji nyatane mung janji palsu

Lk :
Aku sih butuh wektu nggo nglamar sliramu
Aku sih butuh bondo ojo nuduh suloyo

Pr :
Mbok sing sabar tak njaluk mbok sing sabar
Dino ahad sajake wis kok lamar
Tak rencono lamaranmu telung milyar
Awan bengi tak rewangi ojek dokar

Lk :
Aku ra butuh janji
Butuhku mung bukti
Aku ra butuh crito
Ngendikanmu mung muspro

INTRO

Pr :
Opo aku amung mbok gawe dolanan
Isin tonggo ben dino kanggo guneman
Yen tak tunggu minggu ra ono lamaran
Tresnoku bakal tak obral turut ndalan

Lk :
Ojo mutung kabeh mau wis tak pitung
Dimen bebrayan mbesuke biso untung
Ft :
Ayo ngguyu tang ting tang ting tang ting tung
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung

INTRO

Pr :
Opo aku amung mbok gawe dolanan
Isin tonggo ben dino kanggo guneman
Yen tak tunggu minggu ra ono lamaran
Tresnoku bakal tak obral turut ndalan

Lk :
Ojo mutung kabeh mau wis tak pitung
Dimen bebrayan mbesuke biso untung
Ft :
Ayo ngguyu tang ting tang ting tang ting tung
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM