Lirik Lagu Muspro - Dian Marshanda

Rasah mrene sampeyan rasah mrene Cukup wae tresnaku cukup wae Wis ra perlu welasku nggo sliramu Ngobral janji nyatane mung janji palsu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Muspro - Dian Marshanda

Judul Lagu : Muspro
Ciptaan : -
Penyanyi : Dian Marshanda ft Adhi
Genre : Dangdut

Lirik Muspro


Pr :
Rasah mrene sampeyan rasah mrene
Cukup wae tresnaku cukup wae
Wis ra perlu welasku nggo sliramu
Ngobral janji nyatane mung janji palsu

Lk :
Aku sih butuh wektu nggo nglamar sliramu
Aku sih butuh bondo ojo nuduh suloyo

Pr :
Mbok sing sabar tak njaluk mbok sing sabar
Dino ahad sajake wis kok lamar
Tak rencono lamaranmu telung milyar
Awan bengi tak rewangi ojek dokar

Lk :
Aku ra butuh janji
Butuhku mung bukti
Aku ra butuh crito
Ngendikanmu mung muspro

INTRO

Pr :
Opo aku amung mbok gawe dolanan
Isin tonggo ben dino kanggo guneman
Yen tak tunggu minggu ra ono lamaran
Tresnoku bakal tak obral turut ndalan

Lk :
Ojo mutung kabeh mau wis tak pitung
Dimen bebrayan mbesuke biso untung
Ft :
Ayo ngguyu tang ting tang ting tang ting tung
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung

INTRO

Pr :
Opo aku amung mbok gawe dolanan
Isin tonggo ben dino kanggo guneman
Yen tak tunggu minggu ra ono lamaran
Tresnoku bakal tak obral turut ndalan

Lk :
Ojo mutung kabeh mau wis tak pitung
Dimen bebrayan mbesuke biso untung
Ft :
Ayo ngguyu tang ting tang ting tang ting tung
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung