Lirik Lagu Tresno Cidro - Aulia Mustika

Abot rasane nandang tulus tresnoku Nganti tak belani tibo tangi sliramu Bungah susah tak lakoni nyandhing sliramu Janji prasetyaku tresno iki mung gawe sliramu. Kang mas kembang atiku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Tresno Cidro
Ciptaan : -
Penyanyi : Aulia Mustika
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Cidro


Abot rasane nandang tulus tresnoku
Nganti tak belani tibo tangi sliramu
Bungah susah tak lakoni nyandhing sliramu
Janji prasetyaku tresno iki mung gawe sliramu.
Kang mas kembang atiku

Nanging ra ngiro wong sing tak tresnani
Nganti tegane gawe aku cidro janji
Opo mergo kahananku sudro uripku
Saiki sliramu nyandhing karo sing luwih mulyo
Kok tinggalke aku

Pungkasane banjur ngerti
Ra kebales tresno iki
Nelongso rasane ati kok tinggalke aku
Tresno sing tak belani
Kok mung semene sing tak tompo

Pungkasane banjur ngerti
Ra kebales tresno iki
Nelongso rasane ati kok tinggalke aku
Tresno sing tak belani
Kok mung semene sing tak tompo

Duh Gusti paringono sabar awak iki
Tansah lilo nompo tresno iki

INTRO

Nanging ra ngiro wong sing tak tresnani
Nganti tegane gawe aku cidro janji
Opo mergo kahananku sudro uripku
Saiki sliramu nyandhing karo sing luwih mulyo
Kok tinggalke aku

Pungkasane banjur ngerti
Ra kebales tresno iki
Nelongso rasane ati kok tinggalke aku
Tresno sing tak belani
Kok mung semene sing tak tompo

Pungkasane banjur ngerti
Ra kebales tresno iki
Nelongso rasane ati kok tinggalke aku
Tresno sing tak belani
Kok mung semene sing tak tompo

Duh Gusti paringono sabar awak iki
Tansah lilo nompo tresno iki

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053