Lirik Lagu Tempe Anget - Dian Marshanda ft Brodin

Dik aku arep takon dik Opo bener sliramu sing dodol tempe Sing kesuwur ono ning deso kene Jare cerito tempemu enak dewe... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
 Lirik Lagu Tempe Anget - Dian Marshanda ft Brodin

Judul lagu : Tempe Anget
Ciptaan : -
Penyanyi : Dian Marshanda ft Brodin
Genre : Dangdut

Lirik Tempe Anget


Lk :
Dik aku arep takon dik
Opo bener sliramu sing dodol tempe
Sing kesuwur ono ning deso kene
Jare cerito tempemu enak dewe

Pr :
Mas kuwi pancen bener
Ora kleru sliramu takon aku
Yen sliramu pengin ngicipi tempeku
Tak jamin mengko bola bali tuku

Lk :
Dik aku wis ra tahan dik
Gek ndang kene tempemu ndang di lerke
Wis ket mau aku ngeleki idu
Meh ndahneo enake tempemu

Pr :
Mas mbok sing sabar disik mas
Tempe iki tak resiki disik
Ben ra mambu gurih sedep rasane
Tempeku anget monggo di telaske

Lk :
Dik pancen enak tenan dik
Tempemu anget ra ono tunggale
Aku percoyo wis mbuktekno dewe
Yen tempemu ra ono tandingane

Pr :
Mas tempeku piye
Mas rasane piye
Lk :
Dik tempemu anget
Yen rosone roso sedep

Pr :
Mas tempeku piye
Mas rasane piye
Lk :
Dik tempemu anget
Yen di pangan kroso mantep

INTRO

Lk :
Dik aku arep takon dik
Opo bener sliramu sing dodol tempe
Sing kesuwur ono ning deso kene
Jare cerito tempemu enak dewe

Pr :
Mas kuwi pancen bener
Ora kleru sliramu takon aku
Yen sliramu pengin ngicipi tempeku
Tak jamin mengko bola bali tuku

Lk :
Dik aku wis ra tahan dik
Gek ndang kene tempemu ndang di lerke
Wis ket mau aku ngeleki idu
Meh ndahneo enake tempemu

Pr :
Mas mbok sing sabar disik mas
Tempe iki tak resiki disik
Ben ra mambu gurih sedep rasane
Tempeku anget monggo di telaske

Lk :
Dik pancen enak tenan dik
Tempemu anget ra ono tunggale
Aku percoyo wis mbuktekno dewe
Yen tempemu ra ono tandingane

Pr :
Mas tempeku piye
Mas rasane piye
Lk :
Dik tempemu anget
Yen rosone roso sedep

Pr :
Mas tempeku piye
Mas rasane piye
Lk :
Dik tempemu anget
Yen di pangan kroso mantep