8 Agt 2017

Judul lagu : Tempe Anget
Ciptaan : -
Penyanyi : Dian Marshanda ft Brodin
Genre : Dangdut

Lirik Tempe Anget


Lk :
Dik aku arep takon dik
Opo bener sliramu sing dodol tempe
Sing kesuwur ono ning deso kene
Jare cerito tempemu enak dewe

Pr :
Mas kuwi pancen bener
Ora kleru sliramu takon aku
Yen sliramu pengin ngicipi tempeku
Tak jamin mengko bola bali tuku

Lk :
Dik aku wis ra tahan dik
Gek ndang kene tempemu ndang di lerke
Wis ket mau aku ngeleki idu
Meh ndahneo enake tempemu

Pr :
Mas mbok sing sabar disik mas
Tempe iki tak resiki disik
Ben ra mambu gurih sedep rasane
Tempeku anget monggo di telaske

Lk :
Dik pancen enak tenan dik
Tempemu anget ra ono tunggale
Aku percoyo wis mbuktekno dewe
Yen tempemu ra ono tandingane

Pr :
Mas tempeku piye
Mas rasane piye
Lk :
Dik tempemu anget
Yen rosone roso sedep

Pr :
Mas tempeku piye
Mas rasane piye
Lk :
Dik tempemu anget
Yen di pangan kroso mantep

INTRO

Lk :
Dik aku arep takon dik
Opo bener sliramu sing dodol tempe
Sing kesuwur ono ning deso kene
Jare cerito tempemu enak dewe

Pr :
Mas kuwi pancen bener
Ora kleru sliramu takon aku
Yen sliramu pengin ngicipi tempeku
Tak jamin mengko bola bali tuku

Lk :
Dik aku wis ra tahan dik
Gek ndang kene tempemu ndang di lerke
Wis ket mau aku ngeleki idu
Meh ndahneo enake tempemu

Pr :
Mas mbok sing sabar disik mas
Tempe iki tak resiki disik
Ben ra mambu gurih sedep rasane
Tempeku anget monggo di telaske

Lk :
Dik pancen enak tenan dik
Tempemu anget ra ono tunggale
Aku percoyo wis mbuktekno dewe
Yen tempemu ra ono tandingane

Pr :
Mas tempeku piye
Mas rasane piye
Lk :
Dik tempemu anget
Yen rosone roso sedep

Pr :
Mas tempeku piye
Mas rasane piye
Lk :
Dik tempemu anget
Yen di pangan kroso mantep