Lirik Lagu Batman Ndeso - Ratna Antika

Aku iki dudu superman Aku iki dudu batman Aku iki mung bocah ndeso Cedhak watu adoh projo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul lagu : Batman Ndeso
Ciptaan : -
Penyanyi : Ratna Antika
Genre : Dangdut

Lirik Betmen Ndeso


Aku iki dudu superman
Aku iki dudu batman
Aku iki mung bocah ndeso
Cedhak watu adoh projo

Omahku gedheg pinggir kalen
Gaweanku mung golek damen

Sapi siji wedhusku telu
Warisane wong tuwaku

Nadyan urip neng ndeso
Nanging atiku lilo
Nadyan urip rekoso
Nanging ora tak roso
Urip neng ndeso

Sabendino neng sawah
Macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah
Bungah rasaning ati
Panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi

INTRO

Sapi siji wedhusku telu
Warisane wong tuwaku

Nadyan urip neng ndeso
Nanging atiku lilo
Nadyan urip rekoso
Nanging ora tak roso
Urip neng ndeso

Sabendino neng sawah
Macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah
Bungah rasaning ati
Panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi

Ora nyono aku ra ngiro
Saiki dadi polo deso
Tak umpamakke aku rojo
Biso gawe makmuring negoro

Nadyan urip rekoso
Nanging aku lilo
Nadyan urip neng ndeso
Nanging ora tak roso
Urip neng ndeso
Urip neng ndeso

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053