Lirik Lagu Batman Ndeso - Ratna Antika

Lirik Lagu "Betmen Ndeso" dari Ratna Antika. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo baru 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Batman Ndeso - Ratna Antika

Lirik Ratna Antika - Betmen Ndeso


Judul lagu : Batman Ndeso
Penyanyi : Ratna Antika
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik Betmen Ndeso


Aku iki dudu superman
Aku iki dudu batman
Aku iki mung bocah ndeso
Cedhak watu adoh projo

Omahku gedheg pinggir kalen
Gaweanku mung golek damen

Sapi siji wedhusku telu
Warisane wong tuwaku

Nadyan urip neng ndeso
Nanging atiku lilo
Nadyan urip rekoso
Nanging ora tak roso
Urip neng ndeso

Sabendino neng sawah
Macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah
Bungah rasaning ati
Panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi

Sapi siji wedhusku telu
Warisane wong tuwaku

Nadyan urip neng ndeso
Nanging atiku lilo
Nadyan urip rekoso
Nanging ora tak roso
Urip neng ndeso

Sabendino neng sawah
Macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah
Bungah rasaning ati
Panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi

Ora nyono aku ra ngiro
Saiki dadi polo deso
Tak umpamakke aku rojo
Biso gawe makmuring negoro

Nadyan urip rekoso
Nanging aku lilo
Nadyan urip neng ndeso
Nanging ora tak roso
Urip neng ndeso
Urip neng ndeso