Lirik Lagu Kloso Opo Kasur - Dian Marshanda ft Brodin

Pilih kloso mas opo pilih kasur Podo podo biso kanggo turune Pilih ning ngisor opo pilih ning nduwur Gek ndang matur tak enteni wangsulane... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul lagu : Kloso Opo Kasur
Ciptaan : Didi Kempot
Penyayi : Dian Marshanda ft Brodin
Genre : Dangdut

Lirik Kloso Opo Kasur


Pr :
Pilih kloso mas opo pilih kasur
Podo podo biso kanggo turune
Pilih ning ngisor opo pilih ning nduwur
Gek ndang matur tak enteni wangsulane

Lk :
Aku manut dik kepiye penake
Ngisor nduwur rasane podo wae
Alon alon ojo di banterke
Ojo kesusu aku njaluk sing suwe

Pr :
Manut sedelok opo suwe
Ojo lali opahe yo mas
Manut alon alon tak cekele
Ndang mrene tak urute

Lk :
Iki lho dik abuh sakmene gedene
Jempol sikilku kesleo wingi sore

Pr :
Tak urute mas nganggo lengo klentik
Jempol sikilmu ben pulih dadi cilik

INTRO

Pr :
Pilih kloso mas opo pilih kasur
Podo podo biso kanggo turune
Pilih ning ngisor opo pilih ning nduwur
Gek ndang matur tak enteni wangsulane

Lk :
Aku manut dik kepiye penake
Ngisor nduwur rasane podo wae
Alon alon ojo di banterke
Ojo kesusu aku njaluk sing suwe

Pr :
Manut sedelok opo suwe
Ojo lali opahe yo mas
Manut alon alon tak cekele
Ndang mrene tak urute

Lk :
Iki lho dik abuh sakmene gedene
Jempol sikilku kesleo wingi sore

Pr :
Tak urute mas nganggo lengo klentik
Jempol sikilmu ben pulih dadi cilik

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053