Lirik Lagu Kloso Opo Kasur - Dian Marshanda ft Brodin


Judul lagu : Kloso Opo Kasur
Ciptaan : Didi Kempot
Penyayi : Dian Marshanda ft Brodin
Genre : Dangdut

Lirik Kloso Opo Kasur


Pr :
Pilih kloso mas opo pilih kasur
Podo podo biso kanggo turune
Pilih ning ngisor opo pilih ning nduwur
Gek ndang matur tak enteni wangsulane

Lk :
Aku manut dik kepiye penake
Ngisor nduwur rasane podo wae
Alon alon ojo di banterke
Ojo kesusu aku njaluk sing suwe

Pr :
Manut sedelok opo suwe
Ojo lali opahe yo mas
Manut alon alon tak cekele
Ndang mrene tak urute

Lk :
Iki lho dik abuh sakmene gedene
Jempol sikilku kesleo wingi sore

Pr :
Tak urute mas nganggo lengo klentik
Jempol sikilmu ben pulih dadi cilik

INTRO

Pr :
Pilih kloso mas opo pilih kasur
Podo podo biso kanggo turune
Pilih ning ngisor opo pilih ning nduwur
Gek ndang matur tak enteni wangsulane

Lk :
Aku manut dik kepiye penake
Ngisor nduwur rasane podo wae
Alon alon ojo di banterke
Ojo kesusu aku njaluk sing suwe

Pr :
Manut sedelok opo suwe
Ojo lali opahe yo mas
Manut alon alon tak cekele
Ndang mrene tak urute

Lk :
Iki lho dik abuh sakmene gedene
Jempol sikilku kesleo wingi sore

Pr :
Tak urute mas nganggo lengo klentik
Jempol sikilmu ben pulih dadi cilik

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.