8 Agt 2017
Lirik Lagu Kloso Opo Kasur

Judul lagu : Kloso Opo Kasur
Ciptaan : Didi Kempot
Di populerkan : Dian Marshanda ft Brodin
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Kloso Opo Kasur - Dian Marshanda ft Brodin

Pr
Pilih kloso mas opo pilih kasur
Podo podo biso kanggo turune
Pilih ning ngisor opo pilih ning nduwur
Gek ndang matur tak enteni wangsulane

Lk
Aku manut dik kepiye penake
Ngisor nduwur rasane podo wae
Alon alon ojo di banterke
Ojo kesusu aku njaluk sing suwe

Pr
Manut sedelok opo suwe
Ojo lali opahe yo mas
Manut alon alon tak cekele
Ndang mrene tak urute

Lk
Iki lho dik abuh sakmene gedene
Jempol sikilku kesleo wingi sore

Pr
Tak urute mas nganggo lengo klentik
Jempol sikilmu ben pulih dadi cilik

INTRO

Pr
Pilih kloso mas opo pilih kasur
Podo podo biso kanggo turune
Pilih ning ngisor opo pilih ning nduwur
Gek ndang matur tak enteni wangsulane

Lk
Aku manut dik kepiye penake
Ngisor nduwur rasane podo wae
Alon alon ojo di banterke
Ojo kesusu aku njaluk sing suwe

Pr
Manut sedelok opo suwe
Ojo lali opahe yo mas
Manut alon alon tak cekele
Ndang mrene tak urute

Lk
Iki lho dik abuh sakmene gedene
Jempol sikilku kesleo wingi sore

Pr
Tak urute mas nganggo lengo klentik
Jempol sikilmu ben pulih dadi cilik