Lirik Lagu Suoromu - Deviana Safara

Masio ra ketemu sliramu Ati merem krungu suoromu Ilang roso kangen naliko iku Kowe ngomong sayang aku I love you... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Suworomu
Ciptaan : Kang Seger
Penyanyi : Deviana Safara
Genre : Dangdut

Lirik Suworomu


Masio ra ketemu sliramu
Ati merem krungu suoromu
Ilang roso kangen naliko iku
Kowe ngomong sayang aku I love you

Masiyo kowe adoh ning motoku
Nanging cedak ning njero atiku
Ora ono liyo kejobo sliramu
Sing tak jaluk kowe eling karo aku

Kangenku saiki wes ilang
Mergo krungu suworomu sayang
Telfonmu ugo sms mu
Sing biso ngilangke roso rindu

Koe nong kono
Aku neng kene
Mugo mugo tresno nganti selawase

INTRO

Masiyo kowe adoh ning motoku
Nanging cedak ning njero atiku
Ora ono liyo kejobo sliramu
Sing tak jaluk kowe eling karo aku

Kangenku saiki wes ilang
Mergo krungu suworomu sayang
Telfonmu ugo sms mu
Sing biso ngilangke roso rindu

Koe nong kono
Aku neng kene
Mugo mugo tresno nganti selawase

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053