Lirik Lagu Sum Piye Kabarmu - Arya Satria

Sum kepiye kabarmu Wis pirang pirang sasi ra ngabari Sum opo uripmu kepenak Yen ora penak kowe ndang muliho... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sum Piye Kabarmu - Arya Satria


Judul Lagu : Sum Piye Kabarmu
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Arya Satria
Genre : Dangdut

Lirik Sum Piye Kabarmu


Sum kepiye kabarmu
Wis pirang pirang sasi ra ngabari
Sum opo uripmu kepenak
Yen ora penak kowe ndang muliho

Sum kepiye kabarmu sum
Wiwit budal lungamu nganti saiki
Durung ono kabar sum

Sum kepiye nasibmu sum
Jare uripmu neng kono rekoso sum
Aku melu nelongso

Coba mbiyen sum kowe manut aku
Ora mungkin koyo ngene dadine
Mbok yo sing nrimo opo anane
Ora usah melek koyo kancane

Saiki sum kowe neng kono
Dadi tkw neng negorone tonggo
Sabendino jare mung di sio sio
Ndang muliho sum aku ra tego
Krungu kowe soro

INTRO

Sum kepiye kabarmu sum
Wiwit budal lungamu nganti saiki
Durung ono kabar sum

Sum kepiye nasibmu sum
Jare uripmu neng kono rekoso sum
Aku melu nelongso

Coba mbiyen sum kowe manut aku
Ora mungkin koyo ngene dadine
Mbok yo sing nrimo opo anane
Ora usah melek koyo kancane

Coba mbiyen sum kowe manut aku
Ora mungkin koyo ngene dadine
Mbok yo sing nrimo opo anane
Ora usah melek koyo kancane

Saiki sum kowe neng kono
Dadi tkw neng negorone tonggo
Sabendino jare mung di sio sio
Ndang muliho sum aku ra tego
Krungu kowe soro