Lirik Lagu Nguber Tresno Liyo - Shanty Cantika



Judul Lagu : Nguber Tresno Liyo
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Shanty Cantika
Genre : Dangdut

Lirik Nguber Tresno Liyo


Duh wong bagus opo salahku
Nganti tego ninggalke aku
Rino lan wengi amung sliramu
Sing tak tresno sing tak kangeni

Ning nyatane sliramu tego
Ninggal aku nguber tresno liyo

INTRO

Tresnoku mung kanggo sliramu
Ra ono wong liyo sing neng atiku
Tresnoku mung kanggo sliramu
Yo mung siji sing ono neng atiku

Ning nyatane sliramu tego
Gawe atiku keloro loro
Mbiyen janjimu tresno marang aku
Ning saiki sliramu ninggal aku

INTRO

Tresnoku mung kanggo sliramu
Ra ono wong liyo sing neng atiku
Tresnoku mung kanggo sliramu
Yo mung siji sing ono neng atiku

Ning nyatane sliramu tego
Gawe atiku keloro loro
Mbiyen janjimu tresno marang aku
Ning saiki sliramu ninggal aku

Ning nyatane sliramu tego
Gawe atiku keloro loro
Mbiyen janjimu tresno marang aku
Ning saiki sliramu ninggal aku

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053