Lirik Lagu Manise Asmoro - Nella Kharisma



Judul Lagu : Manise Asmoro
Ciptaan : Kang Pengkek
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Manise Asmoro - Nella Kharisma


Neng alam ndunyo sumebyar wernane tresno
Ora kuoso goyah kukuh setyaku
Kangen ngliputi wayah rino lan wengi
Cedak andum katresnan lamon adoh tansah kelingan

Neng ati iki mung sliramu tak tresnani
Nguwasani roso ra sewates jroning dodo
Tansah memuji nyuwun palilahe Gusti
Tresnamu tresnaku biso nyawiji selawase

INTRO

Naliko sliramu ngekep aku neng dodo
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro

INTRO

Neng ati iki mung sliramu tak tresnani
Nguwasani roso ra sewates jroning dodo
Tansah memuji nyuwun palilahe Gusti
Tresnamu tresnaku biso nyawiji selawase

INTRO

Naliko sliramu ngekep aku neng dodo
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro

Naliko sliramu ngekep aku neng dodo
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.