Lirik Lagu Kahanan - Vita KDI

Kahanan ku iki yen tak umpamakne Koyo cahyaning bulan kang kalingan mego Peteng koyo aneng luwang Suwung sepi tan ono Kang biso angluwari panandanging ati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Kahanan
Ciptaan : -
Penyanyi : Vita KDI
Genre : Dangdut

Lirik Kahanan


Kahanan ku iki yen tak umpamakne
Koyo cahyaning bulan kang kalingan mego
Peteng koyo aneng luwang
Suwung sepi tan ono
Kang biso angluwari panandanging ati

Jerit tangis atiku
Tetes luh ning pipiku
Roso nelongso sliramu megatke tresno
Ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

INTRO

Nglangut ing wanci wengi
Yen rino atiku nelongso
Putus talining janji
Kowe ninggal kembang tresno

Loro laraning ati
Nadyan loro aku nerimo
Sliramu cidro janji
Tego ninggal aku lungo

Tak lilakke lungamu
Nadyan abot jroning rasaku
Pepes woting atiku
Kesayat welat tresnamu

Nadyan adoh dunungmu
Ojo nganti nglalekke aku
Kenangan lan sliramu
Dadi memanik ing kalbu

Umpamane... kowe bali...
Nambani laraning ati dhek semono
Tak enteni... kowe bali...
Bebarenagan nyambung tresno dhek semono
Ho... oo

Jerit tangis atiku
Tetes luh ing pipiku
Roso nelongso sliramu megatke tresno

Ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

INTRO

Nglangut ing wanci wengi
Yen rino atiku nelongso
Putus talining janji
Kowe ninggal kembang tresno

Loro laraning ati
Nadyan loro aku nerimo
Sliramu cidro janji
Tego ninggal aku lungo

Tak lilakke lungamu
Nadyan abot jroning rasaku
Pepes woting atiku
Kesayat welat tresnamu

Nadyan adoh dunungmu
Ojo nganti nglalekke aku
Kenangan lan sliramu
Dadi memanik ing kalbu

Umpamane... kowe bali...
Nambani laraning ati dhek semono
Tak enteni... kowe bali...
Bebarenagan nyambung tresno dhek semono
Ho... oo

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053