13 Agt 2017


Judul Lagu : Ngobong Ati
Ciptaan : -
Di Populerkan : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Ngobong Ati - Nella Kharisma


Kuatno isun kuatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino di loro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu

INTRO

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

INTRO

Kuatno isun kuatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino di loro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu

INTRO

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati
Nyatane bener saiki ngobong ati

Ngobong ati