Lirik Lagu Kintamani - Nella Kharisma



Judul Lagu : Kintamani
Ciptaan : Didi Reog
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Kintamani - Nella Kharisma


Kintamani dadi langgananku
Saben aku lan kowe ketemu
Ho.. o..

Wolu wolu kamar hotel iku
Dadi seksi cintaku kang bisu

Ho.. o.. Ho.. o..
Ho.. o.. Ho.. o..

Teko lungo koyo
Teko lungo koyo angin sing ning selat Bali
Tresnomu kuwi sing
Tresnomu kuwi sing tak rasakake saiki

Wedi aku wedi
Wedi aku wedi yen kelangan dirimu
Kowe yo mung kowe
Kowe yo mung kowe sing ning jero atiku

Ho.. o.. Ho.. o..
Ho.. o.. Ho.. o..

Kintamani dadi langgananku
Saben aku lan kowe ketemu

INTRO

Wolu wolu kamar hotel iku
Dadi seksi cintaku kang bisu

Ho.. o.. Ho.. o..
Ho.. o.. Ho.. o..

Teko lungo koyo
Teko lungo koyo angin sing ning selat Bali
Tresnomu kuwi sing
Tresnomu kuwi sing tak rasakake saiki

Wedi aku wedi
Wedi aku wedi yen kelangan dirimu
Kowe yo mung kowe
Kowe yo mung kowe sing ning jero atiku

Teko lungo koyo
Teko lungo koyo angin sing ning selat Bali
Tresnomu kuwi sing
Tresnomu kuwi sing tak rasakake saiki

Wedi aku wedi
Wedi aku wedi yen kelangan dirimu
Kowe yo mung kowe
Kowe yo mung kowe sing ning jero atiku

Ho.. o.. Ho.. o..
Ho.. o.. Ho.. o..

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM