Lirik Lagu Hang Wes Myakne Wes - Nella Kharisma

Bengen riko tau mampir Nong urip isun Nggowo tembang ngisi Ati nisun hang suwung... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Hang Wes Myakne Wes - Nella Kharisma


Judul Lagu : Hang Wes Myakne Wes
Ciptaan : Prima Hp
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Hang Wes Myakne Wes - Nella Kharisma


Bengen riko tau mampir
Nong urip isun
Nggowo tembang ngisi
Ati nisun hang suwung

Ngajari mesem ngguyu
Ati hang tatu
Nandur percoyo
Nong njero dodo
Tapi riko suloyo
Nong pungkas cerito

Hang uwis myakne wis
Sing usah riko ungkap maning
Cerito lawas yo geningno liwat
Saiki isun duwe liyan welas

Apuo bengen isun di tinggalno
Dung saiki riko hang nelongso
Masio di udani tangis
Sing bakal welas sun merujuk maning

Apuo bengen isun di tinggalno
Dung saiki riko hang nelongso
Masio di udani tangis
Sing bakal welas sun merujuk maning
Merujuk maning

INTRO

Hang uwis myakne wis
Sing usah riko ungkap maning
Cerito lawas yo geningno liwat
Saiki isun duwe liyan welas

Apuo bengen isun di tinggalno
Dung saiki riko hang nelongso
Masio di udani tangis
Sing bakal welas sun merujuk maning

Apuo bengen isun di tinggalno
Dung saiki riko hang nelongso
Masio di udani tangis
Sing bakal welas sun merujuk maning
Merujuk maning