Lirik Lagu Sepur Wengi - Nella Kharisma



Judul Lagu : Sepur Wengi
Ciptaan : Didi
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Sepur Wengi - Nella Kharisma


Senenge ati iki
Biso netepi janji
Janjiku marang kowe kui

Lewat dalan kang sepi
Sasat ra nduwe wedi
Ngeterake lungoku iki

Jas jus jas jus
Rodo rodone wesi
Jas jus jas jus
Lakune sepur wengi iki

INTRO

Entenono tekaku
Oh kekasihku
Roso kangen
Kangenku marang sliramu

Nganti kegowo ing ngimpi
Oh kekasihku
Kangen rindu marang sliramu
Kangen rindu marang sliramu

INTRO

Senenge ati iki
Biso netepi janji
Janjiku marang kowe kui

Lewat dalan kang sepi
Sasat ra nduwe wedi
Ngeterake lungoku iki

Jas jus jas jus
Rodo rodone wesi
Jas jus jas jus
Lakune sepur wengi iki

INTRO

Entenono tekaku
Oh kekasihku
Roso kangen
Kangenku marang sliramu

Nganti kegowo ing ngimpi
Oh kekasihku
Kangen rindu marang sliramu
Kangen rindu marang sliramu

Entenono tekaku
Oh kekasihku
Roso kangen
Kangenku marang sliramu

Nganti kegowo ing ngimpi
Oh kekasihku
Kangen rindu marang sliramu
Kangen rindu marang sliramu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM