Lirik Lagu Sepur Wengi - Nella Kharisma

Senenge ati iki Biso netepi janji Janjiku marang kowe kui Lewat dalan kang sepi Sasat ra nduwe wedi Ngeterake lungoku iki... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sepur Wengi - Nella Kharisma


Judul Lagu : Sepur Wengi
Ciptaan : Didi
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Sepur Wengi - Nella Kharisma


Senenge ati iki
Biso netepi janji
Janjiku marang kowe kui

Lewat dalan kang sepi
Sasat ra nduwe wedi
Ngeterake lungoku iki

Jas jus jas jus
Rodo rodone wesi
Jas jus jas jus
Lakune sepur wengi iki

INTRO

Entenono tekaku
Oh kekasihku
Roso kangen
Kangenku marang sliramu

Nganti kegowo ing ngimpi
Oh kekasihku
Kangen rindu marang sliramu
Kangen rindu marang sliramu

INTRO

Senenge ati iki
Biso netepi janji
Janjiku marang kowe kui

Lewat dalan kang sepi
Sasat ra nduwe wedi
Ngeterake lungoku iki

Jas jus jas jus
Rodo rodone wesi
Jas jus jas jus
Lakune sepur wengi iki

INTRO

Entenono tekaku
Oh kekasihku
Roso kangen
Kangenku marang sliramu

Nganti kegowo ing ngimpi
Oh kekasihku
Kangen rindu marang sliramu
Kangen rindu marang sliramu

Entenono tekaku
Oh kekasihku
Roso kangen
Kangenku marang sliramu

Nganti kegowo ing ngimpi
Oh kekasihku
Kangen rindu marang sliramu
Kangen rindu marang sliramu