Lirik Lagu Kembang Tresno - Diva Vera



Judul Lagu : Kembang Tresno
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Diva Vera
Genre : Dangdut

Lirik Kembang Tresno


Kembag tresno sing dadi kenangan
Dadi saksi naliko sliramu ngucapke tresno
Nanging saiki mung kari cerito
Sliramu ninggal aku milih tresno liyo

Muspro kabeh ilang muspro
Kembang tresno mung kari cerito
Muspro kabeh ilang muspro
Tresnoku saiki mung kari cerito

INTRO

Biyen kowe titip kembang tresno
Supoyo tak simpen lan ugo tak jogo
Janjimu iki tondo katresnanmu
Ugo dadi saksi katresnanku

Kembang tresno sing tak jogo
Mung ngelingke naliko semono
Ilang saiki wis ilang muspro
Sliramu wis urip karo wanito liyo

INTRO

Biyen kowe titip kembang tresno
Supoyo tak simpen lan ugo tak jogo
Janjimu iki tondo katresnanmu
Ugo dadi saksi katresnanku

Kembang tresno sing tak jogo
Mung ngelingke naliko semono
Ilang saiki wis ilang muspro
Sliramu wis urip karo wanito liyo

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053