Lirik Lagu Trotoar Jalan Antasari - Devita Ananda



Judul Lagu : Trotoar Jalan Antasari
Ciptaan : -
Penyanyi : Devita Ananda
Genre : Dangdut

Lirik Trotoar Jalan Antasari


Tresnoku mring sliramu tresno tulus suci
Neng opo sliramu ra biso ngerti
Tak rewangi opo penjalukmu tak turuti
Panas lan udan aku ra perduli

Sliramu janji mbiyen ora ninggal aku
Nanging nyatane lungo ora bali
Rino wengi mikir nganti rusak ragaku
Sing tak suwun elingo janjimu

Aku pingin kowe bali
Jo koyo ngene iki nyekso ati
Eling neng trotoar dalan Antasari
Neng kutho TulungAgung aku sih ngenteni

INTRO

Sliramu janji mbiyen ora ninggal aku
Nanging nyatane lungo ora bali
Rino wengi mikir nganti rusak ragaku
Sing tak suwun elingo janjimu

Aku pingin kowe bali
Jo koyo ngene iki nyekso ati
Eling neng trotoar dalan Antasari
Neng kutho TulungAgung aku sih ngenteni

Aku pingin kowe bali
Jo koyo ngene iki nyekso ati
Eling neng trotoar dalan Antasari
Neng kutho TulungAgung aku sih ngenteni

Sing tak suwun elingo sumpah lan janji
Disekseni trotoar dalan Antasari

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM