Lirik Lagu Tresno Kalingan Wong Tuo - Arya Satria



Judul Lagu : Tresnomu Kalingan Wong Tuo
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Arya Satria ft Shanty Cantika
Genre : Dangdut

Lirik Tresnomu Kalingan Wong Tuo


Pr :
Aku ra ngiro sliramu tego marang aku
Ninggalne aku urip karo wanito liyo
Janji tresnamu ora biso tak percoyo
Saiki loro sing tak trimo

Lk :
Paancen salahku aku ninggalne sliramu
Aku kepekso dudu karepe atiku
Nanging amergo panyuwune wong tuoku
Aku lan sliramu ora oleh restu

Pr :
Loro atiku loro
Nelongso atiku nelongso
Nyawang sliramu karo wong liyo
Loro atiku loro

Lk :
Loro atiku loro
Nelongso atiku nelongso
Tresno atiku tresno
Nanging tresno kalingan wong tuo

INTRO

Pr :
Loro atiku loro
Nelongso atiku nelongso
Nyawang sliramu karo wong liyo
Loro atiku loro

Lk :
Loro atiku loro
Nelongso atiku nelongso
Tresno atiku tresno
Nanging tresno kalingan wong tuo

Pr :
Yo neng tresno kalingan wong tuo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM