Lirik Lagu Keloro Loro - Didi Kempot

Kowe sing tak tresnani Kowe sing tak ugemi Ra nyono ra ngiro Malah lali... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Keloro Loro - Didi Kempot

Judul Lagu : Keloro Loro
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop

Lirik Keloro Loro - Didi Kempot


Dadi ngene lelakon iki
Urip koyo ning pucuking eri

Kowe sing tak tresnani
Kowe sing tak ugemi
Ra nyono ra ngiro
Malah lali

Wis tekan kene karepmu tak etutke
Aku malah kok padak padakke
Senajan aku wong ndeso aku ora trimo
Pilih siji aku opo kae

Sopo wonge ora keloro loro
Adoh dulur adoh karo wong tuwo
Sopo wonge ora keloro loro
Wis neng paran uripku mbok sio sio

INTRO

Wis tekan kene lakumu tak etutke
Aku malah mbok padak padakke
Senajan aku wong ndeso aku ora lilo
Pilih siji aku opo kae

Sopo wonge ora keloro loro
Adoh dulur adoh karo wong tuwo
Sopo wonge ora keloro loro
Wis neng paran uripku di sio sio

Sopo wonge ora keloro loro
Adoh dulur adoh karo wong tuwo
Sopo wonge ora keloro loro
Wis neng paran uripku di sio sio