Lirik Lagu Kulo Mriki - Didi Kempot


Judul Lagu : Kulo Mriki
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop

Lirik Kulo Mriki - Didi Kempot


Aku teko
Tekan kene mergo eling kowe
Nuruti ati sing kangen iki
Nganti seprene ra biso lali

Kulo mriki
Pengen mireng kabare sesami
Tumraping gesang mring tiyang jawi
Sayuk rukun iku kang utami

Tego larane ora tego patine
Simbah biyen ngono kuwi welinge
Roso kangen ora ono watese
Jroning rogo yen isih ono nyawane

Tego larane ora tego patine
Roso kangen marine ketemu kowe

INTRO

Aku teko
Tekan kene mergo eling kowe
Nuruti ati sing kangen iki
Nganti seprene ra biso lali

Tego larane ora tego patine
Simbah biyen ngono kuwi welinge
Roso kangen ora ono watese
Jroning rogo yen isih ono nyawane

Tego larane ora tego patine
Roso kangen marine ketemu kowe
Roso kangen marine ketemu kowe

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.