Lirik Lagu Eling Kowe - Didi Kempot

Jangkrik ngerik ing tengah wengi Nambahi kangenku Samben wengi ora biso turu Mung eling awakmu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Eling Kowe
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut

Lirik Eling Kowe - Didi Kempot


Jangkrik ngerik ing tengah wengi
Nambahi kangenku
Samben wengi ora biso turu
Mung eling awakmu

Telpon muni tak angkat
Cah ayu kuwi dudu suaramu
Atiku tambah nelongso
Sok kapan aku biso ketemu
Sliramu

Aku pingin nyawang cahyane bulan
Aku pingin tansah andum katresnan
Aku pingin nyawang gebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

INTRO

Suoro adzan ngelingke aku
Gek opo dosaku
Yen ono salah lan luputku
Kuwi kabeh salahku

Telpon muni tak angkat
Cah ayu kuwi dudu suaramu
Atiku tambah nelongso
Sok kapan aku biso ketemu
Sliramu

Aku pingin nyawang cahyane bulan
Aku pingin tansah andum katresnan
Aku pingin nyawang gebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin nyawang cahyane bulan
Aku pingin tansah andum katresnan
Aku pingin nyawang gebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku aku aku pingin

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053