Metumu wayah wengi Dadak nganggo klambi seksi Dandanmu ayu Nanging kok medeni... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Goyang 47
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Goyang 47 - Nella Kharisma


Selak ijo mas, Selak ijo mas
Selak ijo mas, Selak ijo

Metumu wayah wengi
Dadak nganggo klambi seksi
Dandanmu ayu
Nanging kok medeni

Mangkal neng pinggir ratan
Metumu koyo siluman
Mlayumu banter
Yen ono obyak’an

Selak ijo mas, Selak ijo mas
Selak ijo mas, Selak ijo

Langgananmu poro sopir
Sopo wae penting mampir
Ono seng waras
Ugo ono sing kenthir

Kabeh di layani podo
Ra peduli enom tuwo
Sing penting mbayar
Cukup gawe blonjo

Wes dandan ayu
Menuk menuk koyo tahu
Susune palsu
Neng asik kanggo dirimu

Wes ora usah isin
Wes ora usah malu
Yok kita goyang empat tujuh

INTRO

Metumu wayah wengi
Dadak nganggo klambi seksi
Dandanmu ayu
Nanging kok medeni

Mangkal neng pinggir ratan
Metumu koyo siluman
Mlayumu banter
Yen ono obyak’an

Selak ijo mas, Selak ijo mas
Selak ijo mas, Selak ijo

Langgananmu poro sopir
Sopo wae penting mampir
Ono seng waras
Ugo ono sing kenthir

Kabeh di layani podo
Ra peduli enom tuwo
Sing penting mbayar
Cukup gawe blonjo

Wes dandan ayu
Menuk menuk koyo tahu
Susune palsu
Neng asik kanggo dirimu

Wes ora usah isin
Wes ora usah malu
Yok kita goyang empat tujuh

Selak ijo mas, Selak ijo mas
Selak ijo mas, Selak ijo

INTRO

Metumu wayah wengi
Dadak nganggo klambi seksi
Dandanmu ayu
Nanging kok medeni

Mangkal neng pinggir ratan
Metumu koyo siluman
Mlayumu banter
Yen ono obyak’an

Selak ijo mas, Selak ijo mas
Selak ijo mas, Selak ijo

Langgananmu poro sopir
Sopo wae penting mampir
Ono seng waras
Ugo ono sing kenthir

Kabeh di layani podo
Ra peduli enom tuwo
Sing penting mbayar
Cukup gawe blonjo

Wes dandan ayu
Menuk menuk koyo tahu
Susune palsu
Neng asik kanggo dirimu

Wes ora usah isin
Wes ora usah malu
Yok kita goyang empat tujuh

Selak ijo mas, Selak ijo mas
Selak ijo mas, Selak ijo

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053