17 Agt 2017


Judul Lagu : Ojo Neko Neko
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Ojo Neko Neko - Nella Kharisma


Aku ra butuh duitmu
Butuhku mung welas tresnomu
Aku ra butuh bondomu
Butuhku mung perhatianmu

Suwe wes tak rasakne
yen aku adoh karo kowe
Tresno sing tak pendem iki
Ra kuat ngempet neng njero ati

Loro rosone atiku
Yen ngerti kowe gandeng liyane aku
Tak jaluk ngerti karepku
Yen aku mung tresno marang sliramu

Kowe ojo neko neko
Gandeng wedokan liyo
Mung alasanmu konco
Aku ra percoyo

Kowe ojo neko neko
Gandeng wedokan liyo
Mung alasanmu konco
Aku ra percoyo

Aku ra butuh duitmu
Butuhku mung welas tresnomu
Aku ra butuh bondomu
Butuhku mung perhatianmu

INTRO

Suwe wes tak rasakne
yen aku adoh karo kowe
Tresno sing tak pendem iki
Ra kuat ngempet neng njero ati

Loro rosone atiku
Yen ngerti kowe gandeng liyane aku
Tak jaluk ngerti karepku
Yen aku mung tresno marang sliramu

Kowe ojo neko neko
Gandeng wedokan liyo
Mung alasanmu konco
Aku ra percoyo

Kowe ojo neko neko
Gandeng wedokan liyo
Mung alasanmu konco
Aku ra percoyo

Aku ra butuh duitmu
Butuhku mung welas tresnomu
Aku ra butuh bondomu
Butuhku mung perhatianmu

INTRO

Suwe wes tak rasakne
yen aku adoh karo kowe
Tresno sing tak pendem iki
Ra kuat ngempet neng njero ati

Loro rosone atiku
Yen ngerti kowe gandeng liyane aku
Tak jaluk ngerti karepku
Yen aku mung tresno marang sliramu

Kowe ojo neko neko
Gandeng wedokan liyo
Mung alasanmu konco
Aku ra percoyo

Kowe ojo neko neko
Gandeng wedokan liyo
Mung alasanmu konco
Aku ra percoyo

Aku ra butuh duitmu
Butuhku mung welas tresnomu
Aku ra butuh bondomu
Butuhku mung perhatianmu

Kowe ojo neko neko
Gandeng wedokan liyo
Mung alasanmu konco
Aku ra percoyo

Kowe ojo neko neko
Gandeng wedokan liyo
Mung alasanmu konco
Aku ra percoyo