17 Agt 2017

Judul Lagu : Nelongso
Ciptaan : -
Penyanyi : -
Genre : Hip Hop Java

Lirik Nelongso


Aku nelongso Mbok tinggal lungo
Ora nyongko nyongko yen awakmu wes raono
Namung awakmu seng ngerti aku
Seiki kon wes raono atiku nelongso
Atiku nelongso

Jo pie kabarmu
pirang-pirang tahun ra tau ketemu
Ket jaman SD aku wes melu ibu
Pindah kerjone nang Gersik kota baru

Jo aku isih ileng
Ileng banget pas bendino dolanan bareng
Susah seneng podo mengsem
Padang peteng mlaku bareng
Masyaallah Aku seneng senenge temen

Iki dino aku kepengen muleh pengen muleh nang deso
Mbaleni kenangan kenangan indah jaman iko
Tibake awakmu uwis raono

Aku nelongso Mbok tinggal lungo
Ora nyongko nyongko yen awakmu wes raono
Namung awakmu seng ngerti aku
Seiki kon wes raono atiku nelongso
Atiku nelongso

INTRO

Awal awal lagek kenal
Nduweni kecocokan
Cocoke dadi nyaman
Nyamane dadi sayang
Sayange dadi tresnan
Tresnane deduluran

Awakmu ngerteni aku
Aku ngerteni awakmu
Masio wes tau padu
Isih iso ngguya ngguyu
Masio kene abang biru
iso bareng bareng mlaku

Iki dino aku kepengen muleh pengen muleh nang deso
Mbaleni kenangan kenangan indah jaman iko
Tibake awakmu uwis raono

Kan ku doakan selalu, yeah
Engkau bahagia di surga
Dan tunggulah aku
Kuingin bertemu kamu

Aku nelongso Mbok tinggal lungo
Ora nyongko nyongko yen awakmu wes raono
Namung awakmu seng ngerti aku
Seiki kon wes raono atiku nelongso
Atiku nelongso
Atiku nelongso

Aaaa.....yeah
Atiku nelongso
Aku nelongso... yeah
Du... du... du...