Lirik Lagu Entek Tangisku - Didi Kempot

Lirik Lagu Entek Tangisku - Didi Kempot

Judul lagu : Entek Tangisku
Pencipta : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop

Lirik Entek Tangisku - Didi Kempot


Adem howo wengi iki
Gemreces nganti ngadek kabeh wulu tanganku
Pating treces merinding kabeh awakku
Koyo koyo tembus neng balung sungsumku

Tibone embun saiki
Bebarengan netese eluh neng pipiku
Mung kelingan aku marang sliramu
Cah ayu gantilaning atiku

Nganti kapan maneh nggonku tansah ngenteni
Nganti entek tangi ing mripatku
Nganti kapan maneh nggonku tansah ngenteni
Opo pancen kowe wis lali karo aku

INTRO

Tibone embun saiki
Bebarengan netese eluh neng pipiku
Mung kelingan aku marang sliramu
Cah ayu gantilaning atiku

Nganti kapan maneh nggonku tansah ngenteni
Nganti entek tangi ing mripatku
Nganti kapan maneh nggonku tansah ngenteni
Opo pancen kowe wis lali karo aku iki

Karo aku iki

Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.