Lirik Lagu Gawe Gelo - Didi Kempot

Koyo wong wuto sing ilang tekene Mlakumu ing wengi kuwi Opo sing kok karepake... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul lagu : Gawe Gelo
Pencipta : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop

Lirik Gawe Gelo - Didi Kempot


Koyo wong wuto sing ilang tekene
Mlakumu ing wengi kuwi
Opo sing kok karepake

Naliko aku ngerti
Sliramu cidro janji
Ngapusi awakku

Rasane ati iki
Koyo ra percoyo
Kowe ngimpi opo

Rasane kepingin njerit
Nangisi tresnaku
Nangisi nasibku

Kowe gawe gelo, Kowe gawe loro
Nglarani atiku, Nglarani uripku
Gawe gelo aku, Opo to salahku
Kowe ngapusi aku

Kowe gawe gelo, Kowe gawe loro
Nglarani atiku, Nglarani uripku
Gawe gelo aku, Opo to salahku
Kowe gawe gelo

INTRO

Koyo wong wuto sing ilang tekene
Mlakumu ing wengi kuwi
Opo sing kok karepake

Naliko aku ngerti
Sliramu cidro janji
Ngapusi awakku

Rasane ati iki
Koyo ra percoyo
Kowe ngimpi opo

Rasane kepingin njerit
Nangisi tresnaku
Nangisi nasibku

Kowe gawe gelo, Kowe gawe loro
Nglarani atiku, Nglarani uripku
Gawe gelo aku, Opo to salahku
Kowe ngapusi aku

Kowe gawe gelo, Kowe gawe loro
Nglarani atiku, Nglarani uripku
Gawe gelo aku, Opo to salahku
Kowe gawe gelo

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053