Lirik Lagu Aku Bojomu - Didi Kempot

Ojo kok lalekke aku bojomu Sing uwis suwe urip karo sliramu Nganti tekaning tuwo ojo mbok gawe gelo Sing tak jaluk ojo nganti cidro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul lagu : Aku Bojomu
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop

Lirik Aku Bojomu - Didi Kempot


Ojo kok lalekke aku bojomu
Sing uwis suwe urip karo sliramu
Nganti tekaning tuwo ojo mbok gawe gelo
Sing tak jaluk ojo nganti cidro

Banyu sumur sing bening gedhe sumbere
Paribasan timbane ono neng kene
Uwong sing eling mesti gedhe tresnane
Ojo nganti lali anak lan bojone

Wes selawe tahun nggonku urip karo kowe
Tansah setyo seprono nganti seprene
Urip tentrem ayem momong anak putune
Matur nuwun bojoku yo kowe dewe

INTRO

Ojo kok lalekke aku bojomu
Sing uwis suwe urip karo sliramu
Nganti tekaning tuwo ojo mbok gawe gelo
Sing tak jaluk ojo nganti cidro

Banyu sumur sing bening gedhe sumbere
Paribasan timbane ono neng kene
Uwong sing eling mesti gedhe tresnane
Ojo nganti lali anak lan bojone

Wes selawe tahun nggonku urip karo kowe
Tansah setyo seprono nganti seprene
Urip tentrem ayem momong anak putune
Matur nuwun bojoku yo kowe dewe
Matur nuwun bojoku yo kowe dewe

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053