Lirik Lagu Cintamu Palsu - Ina Samantha

Percoyoku gedhe roso gelo neng atiku Mergo janjimu mung janji palsu Tak lilakne yen kowe kepengen lungo adoh soko aku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Cintamu Palsu
Ciptaan : -
Penyanyi : Ina Samantha
Genre : Dangdut


Lirik Lagu Cintamu Palsu


Percoyoku gedhe roso gelo neng atiku
Mergo janjimu mung janji palsu
Tak lilakne yen kowe kepengen lungo adoh soko aku

Ninggal aku lan kenangan dek semono
Nadyan ati loro kudu tak lilakno
Sak karepmu mugo mugo bahagia selalu bersamamu

INTRO

Selangit duwure tresnamu
Sak gunung gedhene sayangmu
Jebule yo mung awu awu

Biyen kowe tau janji
Yen tresnamu tulus suci
Nyatane aku kok apusi

Percoyoku gedhe roso gelo neng atiku
Mergo janjimu mung janji palsu
Tak lilakne yen kowe kepengen lungo adoh soko aku

Ninggal aku lan kenangan dek semono
Nadyan ati loro kudu tak lilakno
Sak karepmu mugo mugo bahagia selalu bersamamu

Tak anggep ae angin lalu
Sak kabehe kenanganmu
Aku ora popo koyo ngene
Dadi korban cinta palsumu

INTRO

Selangit duwure tresnamu
Sak gunung gedhene sayangmu
Jebule yo mung awu awu

Biyen kowe tau janji
Yen tresnamu tulus suci
Nyatane aku kok apusi

Percoyoku gedhe roso gelo neng atiku
Mergo janjimu mung janji palsu
Tak lilakne yen kowe kepengen lungo adoh soko aku

Ninggal aku lan kenangan dek semono
Nadyan ati loro kudu tak lilakno
Sak karepmu mugo mugo bahagia selalu bersamamu

Tak anggep ae angin lalu
Sak kabehe kenanganmu
Aku ora popo koyo ngene
Dadi korban cinta palsumu

INTRO

Percoyoku gedhe roso gelo neng atiku
Mergo janjimu mung janji palsu
Tak lilakne yen kowe kepengen lungo adoh soko aku

Ninggal aku lan kenangan dek semono
Nadyan ati loro kudu tak lilakno
Sak karepmu mugo mugo bahagia selalu bersamamu

Percoyoku gedhe roso gelo neng atiku
Mergo janjimu mung janji palsu
Tak lilakne yen kowe kepengen lungo adoh soko aku

Ninggal aku lan kenangan dek semono
Nadyan ati loro kudu tak lilakno
Sak karepmu mugo mugo bahagia selalu bersamamu

Tak anggep ae angin lalu
Sak kabehe kenanganmu
Aku ora popo koyo ngene
Dadi korban cinta palsumu

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053