Lirik Lagu Mulih Jam Piro - Nella Kharisma

Kang mas sing bagus dewe Sampean mulih jam piro Kang mas sing ngganteng dewe Polahmu kok neko neko... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mulih Jam Piro - Nella Kharisma


Judul Lagu : Mulih Jam Piro
Ciptaan : Wahyuni
Penyanyi : Nella Kharisma ft Adi Gaclex
Genre : Dangdut

Lirik Mulih Jam Piro - Nella Kharisma ft Adi Gaclex


Pr :
Kang mas sing bagus dewe
Sampean mulih jam piro
Kang mas sing ngganteng dewe
Polahmu kok neko neko

Aku kok sujono
Sabendino kowe lungo
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo

Lk :
Sayang tak sayang sayang
aku ngganteng hanya untukmu
Sayang tak sayang sayang
Janganlah gampang cemburu

Mbok ojo sujono
Aku metu mesti kerjo
Rak nyatane dhik
Aku mulih nggowo blonjo

INTRO

Pr :
Ra percoyo sopo sing ora sujono
Iki sms e sopo
Dia bilang sayang kamu
Dia bilang kangen kamu
Duh kang mas enggalo ngaku

Lk :
Nesu dhik durung durung kok cemburu
Tak percayakah sayangku
Cintaku hanya dirimu
Sayangku hanya untukmu
Tak mungkin tinggalkan kamu

INTRO

Pr :
Kang mas sing bagus dewe
Sampean mulih jam piro
Kang mas sing ngganteng dewe
Polahmu kok neko neko

Aku kok sujono
Sabendino kowe lungo
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo

Lk :
Sayang tak sayang sayang
aku ngganteng hanya untukmu
Sayang tak sayang sayang
Janganlah gampang cemburu

Mbok ojo sujono
Aku metu mesti kerjo
Rak nyatane dhik
Aku mulih nggowo blonjo

INTRO

Pr :
Ra percoyo sopo sing ora sujono
Iki sms e sopo
Dia bilang sayang kamu
Dia bilang kangen kamu
Duh kang mas enggalo ngaku

Lk :
Nesu dhik durung durung kok cemburu
Tak percayakah sayangku
Cintaku hanya dirimu
Sayangku hanya untukmu
Tak mungkin tinggalkan kamu