8 Agt 2017
Lirik Lagu Alun Alun Ngawi Ninggal Janji

Judul Lagu : Alun Alun Ngawi Ninggal Janji
Ciptaan : -
Di Populerkan : -
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Alun Alun Ngawi Ninggal Janji

Biasane ono taman kene
Aku lan sliramu ketemu ngungkapno rindu
Biasane ono taman kene
Esem gemuyune saiki ilang tresnane

INTRO

Neng alun alun Ngawi
Kowe ninggalne janji
Janji tak ugemi
Ono neng ati iki

Neng alun alun Ngawi
Ra bakal tak laleni
Kowe mblenjani janji
Malah wis duwe ganti

INTRO

Biasane ono taman kene
Aku lan sliramu ketemu ngungkapno rindu
Biasane ono taman kene
Esem gemuyune saiki ilang tresnane

INTRO

Neng alun alun Ngawi
Kowe ninggalne janji
Janji tak ugemi
Ono neng ati iki

Neng alun alun Ngawi
Ra bakal tak laleni
Kowe mblenjani janji
Malah wis duwe ganti

INTRO

Biasane ono taman kene
Aku lan sliramu ketemu ngungkapno rindu
Biasane ono taman kene
Esem gemuyune saiki ilang tresnane

INTRO

Neng alun alun Ngawi
Kowe ninggalne janji
Janji tak ugemi
Ono neng ati iki

Neng alun alun Ngawi
Ra bakal tak laleni
Kowe mblenjani janji
Malah wis duwe ganti