Lungo tak anti anti kapan nggonmu bali Mencake endahe wengi kutho Nganjuk iki Sumilir angin wates nggugah kangen ning ati Opo kowe ora ngerteni kowe tak kangeni... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Alun Alun Nganjuk
Ciptaan : -
Penyanyi : Hip Hop Jawa
Genre : Hip Hop

Lirik Alun Alun Nganjuk - Hip Hop Jawa


Pr :
Lungo tak anti anti kapan nggonmu bali
Mencake endahe wengi kutho Nganjuk iki
Sumilir angin wates nggugah kangen ning ati
Opo kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

Lk :
Jan marai pokok mekerke wedokan
Utek dadi cunthel marai dadi edan
Wes tak goleki ket ndisek tekan saiki
Opo kowe ra ngerti lek kowe tak kangeni
Rosone abot banget awakku dadi gering
Mikirke wedokan marai ndase mireng
Aku ora ngerti kowe lungo nang ngendi
Sumilir angin wates nggugah kangen ing ati

Neng alun alun Nganjuk iki tak ubengi
Mek gur nggoleki kowe seng tak tresnani
Rasa ati ku saiki dadi loro
Pancen tak akoni nek aku kuwi tresno
Opo kowe pancen lali karo janji janji
Padahal di sekseni lampu alun alun iki
Opo kowe lali karo aku iki
Senajan aku tresno nganti saiki

Pr :
Neng alun alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setahun tak enteni
Tresnamu seng tak gondeli

Lk :
Lali tenan po dek nggonmu janji janji
Di sekseni lampu alun alun iki
Lali tenan po dek karo aku iki
Neng terminal stasiun nggonku nggoleki

Pr :
Lungo tak anti anti kapan nggonmu bali
Mencake endahe wengi kutho Nganjuk iki
Sumilir angin wates nggugah kangen ning ati
Opo kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

Lk :
Nduk ngertiyo aku dadi koyo ngene
Aku tekan wates mung arep goleki kowe
Tresnamu kuwi seng terus aku goleki
Aku ngroso ngene amergo aku wedi
Opo bener dewek mu pancen ora ngerti
Lek tenane aku I Love U sampek mati
Kowe ra ngerti rosone dadi awakku
Awakku koyo ngene nganti loro batinku

Baliyo to nduk ojo nyekso atiku
Yen sak tenane aku cinta padamu
Alun alun Nganjuk seng dadi seksine kito
Marang engkang kowe sak tenane aku tresno
Rosone atiku saiki dadi ngenes
Mikirke wedokan pikiran dadi ngeres
Aku nggoleki kowe uwis nganti setahun
Mubeng terminal Nganjuk nganti tekan stasiun

Pr :
Neng alun alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setahun tak enteni
Tresnamu seng tak gondeli

Neng alun alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setahun tak enteni
Tresnamu seng tak gondeli

Lk :
Lali tenan po dek nggonmu janji janji
Di sekseni lampu alun alun iki
Lali tenan po dek karo aku iki
Neng terminal stasiun nggonku nggoleki

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053