8 Agt 2017
Lirik Lagu Kutho Ngawi Dadi Saksi

Judul Lagu : Kutho Ngawi Dadi Saksi
Ciptaan : Bayu Sanjaya / Raden Sagita
Di Populerkan : Deviana Safara
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Kutho Ngawi Dadi Saksi - Deviana Safara

Ning kutho iki isih kroso loro ning ati
Opo sliramu isih kelingan mring aku iki
Ojo nganti lali marang aku lan kutho Ngawi iki
Senajan saiki sliramu ninggalke janji

Kutho Ngawi iki saiki dadi saksi
Aku lan sliramu ngucapke janji
Janjimu ora baka lali
Janjimu bakal mbok tepati
Ning nyatane saiki sliramu lali

Opo pancen dadi karepmu
Ninggalake tresnoku
Tego temen awakmu
Gawe loro batinku

Ninggalake roso tresnoku
Duh wong bagus pepujaning atiku

INTRO

Kutho Ngawi iki saiki dadi saksi
Aku lan sliramu ngucapke janji
Janjimu ora baka lali
Janjimu bakal mbok tepati
Ning nyatane saiki sliramu lali

Opo pancen dadi karepmu
Ninggalake tresnoku
Tego temen awakmu
Gawe loro batinku

Ninggalake roso tresnoku
Duh wong bagus pepujaning atiku

INTRO

Opo pancen dadi karepmu
Ninggalake tresnoku
Tego temen awakmu
Gawe loro batinku

Ninggalake roso tresnoku
Duh wong bagus pepujaning atiku
Duh wong bagus pepujaning atiku