Lirik Lagu Kutho Ngawi Dadi Saksi - Deviana Safara

Ning kutho iki isih kroso loro ning ati Opo sliramu isih kelingan mring aku iki Ojo nganti lali marang aku lan kutho Ngawi iki Senajan saiki sliramu ninggalke janji... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Kutho Ngawi Dadi Saksi
Ciptaan : Bayu Sanjaya / Raden Sagita
Penyanyi : Deviana Safara
Genre : Dangdut

Lirik Kutho Ngawi Dadi Saksi


Ning kutho iki isih kroso loro ning ati
Opo sliramu isih kelingan mring aku iki
Ojo nganti lali marang aku lan kutho Ngawi iki
Senajan saiki sliramu ninggalke janji

Kutho Ngawi iki saiki dadi saksi
Aku lan sliramu ngucapke janji
Janjimu ora baka lali
Janjimu bakal mbok tepati
Ning nyatane saiki sliramu lali

Opo pancen dadi karepmu
Ninggalake tresnoku
Tego temen awakmu
Gawe loro batinku

Ninggalake roso tresnoku
Duh wong bagus pepujaning atiku

INTRO

Kutho Ngawi iki saiki dadi saksi
Aku lan sliramu ngucapke janji
Janjimu ora baka lali
Janjimu bakal mbok tepati
Ning nyatane saiki sliramu lali

Opo pancen dadi karepmu
Ninggalake tresnoku
Tego temen awakmu
Gawe loro batinku

Ninggalake roso tresnoku
Duh wong bagus pepujaning atiku

INTRO

Opo pancen dadi karepmu
Ninggalake tresnoku
Tego temen awakmu
Gawe loro batinku

Ninggalake roso tresnoku
Duh wong bagus pepujaning atiku
Duh wong bagus pepujaning atiku

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053