Lirik Lagu Nitip Kangen - Eny Sagita

Wis pirang pirang bengi ora biso turu Mergo tansah kelingan marang sliramu Neng netro katon nyoto esem gemuyumu Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Nitip Kangen - Eny Sagita

Judul Lagu : Nitip Kangen
Ciptaan : Kakung Lintang
Penyanyi : Eny Sagita ft Atut
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Nitip Kangen


Pr :
Wis pirang pirang bengi ora biso turu
Mergo tansah kelingan marang sliramu
Neng netro katon nyoto esem gemuyumu
Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu

Arum wangine kembang nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding rogo iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senajan mung sedelok ngobati roso kangenku

Mung tak angen roso sak jroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang

INTRO

Arum wangine kembang nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding rogo iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senajan mung sedelok ngobati roso kangenku

Mung tak angen roso sak jroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang

Lk :
Semono ugo aku kangen sliramu
Saben wayah turu eling parasmu
Gelisah batin iki yen ora ketemu
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku

Ft :
Wis pirang pirang bengi ora biso turu
Mergo tansah kelingan marang sliramu
Neng netro katon nyoto esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu