Lirik Lagu Lewung

Dadi lewung atiku Nalikane sepisan ketemu Wong bagus dadi laku Nggodha ati rinten siang ndalu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Lewung

Judul Lagu : Lewung
Ciptaan : Maryantoko
Penyanyi : Etik Ismail
Genre : Campursari

Lirik Lewung


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing atiku ga entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati