Lirik Lagu Kanggo Kowe - Jo Klithik


Judul Lagu : Kanggo Kowe
Ciptaan : Jo Klithik
Penyanyi : Jo Klithik
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kanggo Kowe


Opo wis sak mestine aku kudu koyo ngene
Bebarengan karo kowe urip sak bendinane
Saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
Aku percoyo ra ono wong priyo liyo

INTRO

Aku neng kene kowe sing ono neng kono
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo
Saben ngabari kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalari

INTRO

Kowe lan aku wis sumpah ing janji
Ora bakal nggoda ati
Yo mung sawiji sing neng jero ati
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

INTRO

Opo wis sak mestine aku kudu koyo ngene
Bebarengan karo kowe urip sak bendinane
Saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
Aku percoyo ra ono wong priyo liyo

INTRO

Kowe lan aku wis sumpah ing janji
Ora bakal nggoda ati
Yo mung sawiji sing neng jero ati
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

Kowe lan aku wis sumpah ing janji
Ora bakal nggoda ati
Yo mung sawiji sing neng jero ati
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM