Lirik Lagu Tresno Sepisan - Didi Kempot

Tresno sing sepisan nglalekake ora gampang Jroning ati seprene isih kelingan Yo mung kowe yo mung kowe Ra ono wong liyo ra ono liyane... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tresno Sepisan - Didi Kempot

Judul Lagu : Tresno Sepisan
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Tresno Sepisan - Didi Kempot


Tresno sing sepisan nglalekake ora gampang
Jroning ati seprene isih kelingan
Yo mung kowe yo mung kowe
Ra ono wong liyo ra ono liyane

Tekane saiki opo nganti tekan pati
aku dewe seprene yo ora ngerti
Yo mung kowe yo mung kowe
ra ono wong liyo ra ono liyane

INTRO

Mung aku lan kowe
sing ngerti lan sing ngrasake
rumangsaku dunyo ra ono sing nduwe

Mung aku lan kowe
sing sumpah naliko kae
kanti ikhlas wong loro podo senenge

Tresno sing sepisan nglalekake ora gampang
jroning ati seprene isih kelingan

INTRO

Mung aku lan kowe
sing ngerti lan sing ngrasake
rumangsaku dunyo ra ono sing nduwe

Mung aku lan kowe
sing sumpah naliko kae
kanti ikhlas wong loro podo senenge

Tekane saiki opo nganti tekan pati
aku dewe seprene yo ora ngerti
Aku dewe seprene yo ... ora ngerti