Lirik Lagu Isih Tresno - Didi Kempot


Judul Lagu : Isih Tresno
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Isih Tresno - Didi Kempot


Yen kowe isih urip neng dunyo
Opo kowe gelem nemoni aku sedino
Yen kowe pancen wis ora ono
Opo kowe gelem ngimpeni aku sedelo

Aku isih tresno kowe
Tresnamu wenehno neng aku dewe
Aku sih seneng kowe
Tresnaku ora luntur yo mung siji kaggo kowe

Aku isih tresno kowe
Ora ono wong liyane
Aku isih seneng kowe
Nganti mati mung kowe dewe
Selawase

INTRO

Yen kowe isih urip neng dunyo
Opo kowe gelem nemoni aku sedino
Yen kowe pancen wis ora ono
Opo kowe gelem ngimpeni aku sedelo

Aku isih tresno kowe
Tresnamu wenehno neng aku dewe
Aku sih seneng kowe
Tresnaku ora luntur yo mung siji kaggo kowe

Aku isih tresno kowe
Ora ono wong liyane
Aku isih seneng kowe
Nganti mati mung kowe dewe

Aku isih tresno kowe
Ora ono wong liyane
Aku isih seneng kowe
Nganti mati mung kowe dewe
Selawase

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053