Lirik Lagu Isih Tresno - Didi Kempot

Lirik Lagu "Isih Tresno" dari Didi Kempot. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Didi Kempot. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Isih Tresno - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Isih Tresno


Judul Lagu : Isih Tresno
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Isih Tresno


Yen kowe isih urip neng dunyo
Opo kowe gelem nemoni aku sedino
Yen kowe pancen wis ora ono
Opo kowe gelem ngimpeni aku sedelo

Aku isih tresno kowe
Tresnamu wenehno neng aku dewe
Aku sih seneng kowe
Tresnaku ora luntur yo mung siji kaggo kowe

Aku isih tresno kowe
Ora ono wong liyane
Aku isih seneng kowe
Nganti mati mung kowe dewe
Selawase

Yen kowe isih urip neng dunyo
Opo kowe gelem nemoni aku sedino
Yen kowe pancen wis ora ono
Opo kowe gelem ngimpeni aku sedelo

Aku isih tresno kowe
Tresnamu wenehno neng aku dewe
Aku sih seneng kowe
Tresnaku ora luntur yo mung siji kaggo kowe

Aku isih tresno kowe
Ora ono wong liyane
Aku isih seneng kowe
Nganti mati mung kowe dewe

Aku isih tresno kowe
Ora ono wong liyane
Aku isih seneng kowe
Nganti mati mung kowe dewe
Selawase